DigiTech Mosaic taikoo kuusikielisestä 12-kielisen

Image

Image

 

 

Digitech saattelee uutukaisensa maailmalle todeten vaatimattomasti, että Mosaic muuntaa tavallisen kuusikielisen kitaran soinnin ilmiselväksi 12-kielisen klangiksi – kaikkine helinöineen ja täyteläisine harmonioineen.

 

Lausunnon vakuudeksi Digitech kertoo, että Mosaicissa hyödynnetään aivan uutta polyfonista harmoniaprosessointia, joka osaa jäljitellä 12-kielisen aitoa viritystä – sitä, että alakielet on tuplattu oktaavikerrannaisin, mutta yläkielet unisonossa soivin lisäkielin. Tämän seikan ansiosta aito 12-kielinen saa sointiinsa kellomaisen helkkeen ja luonnollisen chorus-efektin. Ja juuri tämä on myös Mosaicin toiminnan perustana.

 – Mosaic on ihanteellinen pedaali erityisesti keikkakäyttöön, sillä sen ansiosta kitaristi voi yhdellä kitaralla soittaa myös 12-kielisen osuudet joutumatta vaihtamaan instrumenttia välillä, toteaa Digitechin markkinointipäällikkö Tom Cram, ja jatkaa:
– Solisevan heleän sointinsa vuoksi Mosaic on erinomainen työkalu myös äänityssessioissa.

Mosaicin soundiin voi vaikutta kahdella säätimellä, joista Level kontrolloi efektin voimallisuutta ja Tone 12-kielis-imitaation kirkkautta. Digitech lupaa, että Mosaic tunnistaa soiton pienimmätkin nyanssit ja tuottaa maukkaan lisäsävelen siitä riippumatta, soitetaanko hiljaa vai lujaa, yksittäisillä kielillä tai koko kielistön poikki harjaten.

Pedaali on rakennettu tukevaan metallikoteloon ja efektin ohituskytkentä on true bypass -tyyppinen. Kirkas led ilmaisee tehosteen päälläolon ja asianmukainen virtalähde toimitetaan pedaalin mukana.

 

LisätiedotEM Nordic