Grover Jackson GJ2 – nyt myös edullisemmassa hintaluokassa

Image

Image

 

 

Grover Jacksonilla on paikka sähkökitaroiden valmistuksen historiassa. Hänellähän on ollut näppinsä pelissä mm. jumbonauhojen, teräväkärkisten lapojen, epäsymmetrisen V-runkomuodon sekä erikoisempien värien muodikkaiksi tulossa. Ja edelleenkin on olemassa valmistaja Jackson, josta tosin Groverin polut erkanivat jo kauan sitten.


Oma kitaramerkki GJ2 palasi markkinoille muutamia vuosia sitten ja lisäsi nimensä perään moton Made in the USA by Grover Jackson. Alkajaisiksi tavoiteltiin käsintehtyjä soittimia ostavaa varakkaampaa soittajakaartia.

Nyt tuota mottoa on rukattu muotoon American Quality, sillä GJ2 teki amerikkalaisvalmisteisten rinnalle Koreassa valmistetun Inspiration Series’in johon kuuluu superstrato Shredder varustettuna Floyd Rosella, korealaisilla mikeillä ja 24 nauhan kaulalla sekä Concorde, joka on tuo muidenkin valmistajien tuotannosta tuttu vino V raitoineen päivineen, 24 nauhan vaahterakaula läpi rungon ja leppäpalat siinä kiinni, samat mikit kuin Shredderissa ja talla kiinteä tai Floyd Rose. Samat mallit kuuluvat toki edelleen amerikkalaiseen valikoimaan.

Jenkkimarkkinoilla Inspiration Seriesin on tarkoitus alittaa kunnolla tuhannen dollarin hintaraja. Kuinka käy Euroopassa?

Kuvassa Amerikkalaisia Shreddereita. Inspiration Seriesiin kuuluu kolme värivaihtoehtoa.

Lisätiedot: Musamaailma