HD 630VB – Sennheiserin ensimmäiset suljetut high-end-kuulokkeet

Image

Sennheiser esitteli parhaillaan käynnissä olevilla Munchenin High End -messuille HD 630VB -kuulokkeet. Aiemmista audiofiileille suunnatuista malleista poiketen uutukaisen rakenne on suljettu.


Kevyestä ja akustisesti vaimennetusta alumiinista valmistetut kuulokekupit ja niitä yhdistävä, säädettävä sanka ovat valmistajan mukaan lujan ja kestävän mekaanisen toteutuksen perusta. Samalla myös ulkoisen melun passiivinen vaimennus on saatu niin tehokkaaksi, että kuulokkeiden kerrotaan soveltuvan hälyisiinkin käyttöympäristöihin. Sennheiserin mukaan HD 630VB -uutuusmallissa yhdistyvätkin suljetun kuulokkeen eristävyys ja avoimen kuulokkeen korkea äänenlaatu.

HD 630VB:n kuulokekapseli on kehitetty juuri tälle mallille ja sen käämilanka on alumiinia. Harmoniseksi kokonaissäröksi ilmoitetaan yhden kilohertsin taajuudella ja 100 desibelin äänenpaineella alle 0,08 prosenttia.
Toistoalueeksi Sennheiser kertoo 10 – 42 000 Hz.

Matalan 23 ohmin nimellisimpedanssinsa ansiosta malli sopii hyvin myös pienten kannettavien soittimien sekä älypuhelinten kanssa käytettäväksi. Oikeanpuoleisen kuulokkeen ohjauskeskuksesta voi säädettävän bassokorostuksen lisäksi kontrolloida myös musiikin toistoa ja hallita puheluita. Ja kuten arvata sopii, mikrofoni on sijoitettu kuulokejohtoon.

Image

HD 630VB -kuulokkeet voi taitella kokoon kuljetusta varten ja korvallisille painautuvat pehmusteet ovat helposti vaihdettavaa mallia.
 
HD 630VB tulee saataville valikoituihin Sennheiserin myyntipisteisiin kesäkuusta alkaen. Kuulokkeilla on kahden vuoden takuu.

Lisätiedot: Sennheiser Suomi