Point Source Audio CM-i3 on modulaarinen headset intercom-käyttöön

Image

Kalifornialainen Point Source Audio kertoo patentoineensa ensimmäisen modulaarisen pantamikrofonin ja nappikuulokkeiden yhdistelmän.

Miniatyyrimikrofoneihin sekä erilaisiin sanka- ja pantasysteemeihin erikoistuneen Point Source Audion CM-i3 on suunniteltu intercom-käyttöön ja sen jujuna on kuuntelutavan kätevä vaihtaminen lennossa.
Koska kuulokkeina käytetään lyhyillä johdoilla sankaan kiinnittyviä nappeja, voi käyttäjä valita tilanteen mukaan sen, haluaako kuunnella komento- tai ohjelmaääntä kahdella napilla, yhdellä napilla vai luopua niistä kokonaan keskittyäkseen ympäristön tarkkailuun ilman kuulokkeita.

Image

Valmistajan mukaan CM-i3 on suunniteltu palvelemaan niin konsertti- ja kiertuelavoilla kuin teatterisaleissa, urheilutapahtumissa, TV- ja radiotuotannoissa ja ylipäänsä siellä, missä kaksisuuntainen kommunikaatio miehistön kesken on tarpeen.

Point Source Audio kertoo, että korvanappien käyttö on vähemmän puuduttavaa eikä rasita kuuloa samalla tavalla kuin perinteiset umpiluurit ja ne tarjoavat silti tehokkaan ympäristömelun vaimennuksen. Lisäksi sankapakettia on myynnissä  myös iX-versiona, johon voi asentaa omat henkilökohtaiset nappinsa.

Liitännät ClearCom- ja Telex-järjestelmiin hoituvat neli- tai viisipiikkisillä XLR-liittimillä, joko monona tai stereona. Varsinaisten intercom-järjestelmien lisäksi CM-i3 toimii myös iOS-laitteiden kanssa.


Lisätiedot: Seastone Audio