Käyttöehdot

Riffi.fi-sivuston käyttäjänä sitoudun noudattamaan tämän sivuston ylläpitäjän asettamia ehtoja ja hyväksyy rekisteriselosteessa esitetyt seikat. Riffi-kaupassa asioidessaan käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaupan toiminatehtoja.

Käyttäjä sitoutuu toimimaan lain ja hyvien tapojen mukaisesti.

Käyttäjä on itse vastuussa rekisteröimästään käyttäjätunnuksesta ja siihen liittyvistä salasanoista.

Ylläpitäjä ei vastaa kävijöiden tuottamasta sisällöstä, eikä mistään sellaisesta sisällöstä, joka on linkitetty tai muulla tavoin yhdistetty jonkun toisen ylläpitämälle sivustolle, tai julkaistu jonkun muun toimesta.

Ylläpidolla on oikeus poistaa sivustolta kaikki sellainen materiaali, jonka katsoo loukkaavaksi tai sivustolle muuten sopimattomaksi.
Ylläpitäjä voi myös erillisestä pyynnöstä poistaa sellaista sisältöä, jonka joku sivuston käyttäjä kokee loukkaavaksi, tai joka loukkaa jonkun muun tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa tms.

Kaikki ylläpitäjän toimesta julkaistu materiaali on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Sisällön kopiointi tai jakelu muulla tavoin on kiellettyä ellei erikseen toisin mainita.

Ylläpitäjällä on oikeus poistaa käyttäjän kirjautumisoikeus, mikäli tämä toimii ei noudata sivuston ylläpitäjän asettamia ehtoja.

Ylläpitäjä ei vastaa sivustolla esitetyn materiaalin oikeellisuudesta, mutta oikaisee pyynnöstä sellaiset tiedot joiden todetaan olevan virheellisiä. Ylläpitäjä kiistää kaikki sisältöön liittyvät nimenomaiset takuut ja vastuut. 

Ylläpitäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa palveluiden sisältöä ja muotoa.
 

Poistettavaksi haluamastaan materiaalista voi ilmoittaa ylläpidolle s-postilla.