Petri Krzywacki: Jazzkitara – Sointupohjainen improvisointi

Taidokkaaksi jazz-kitaristiksi tunnettu Petri Krzywacki on myös kokenut ja arvostettu pedagogi, jonka uutuuskirja johdattaa lukijat improvisoinnin maailmaan sointujen rakenteita hyödyntämällä.

Nyt saavat skaalat jäädä hetkeksi taka-alalle. Krzywacki käyttää kirjassaan helppotajuista ja johdonmukaista menetelmää, jossa polku jazzille ominaisten sävelkulkujen pariin käy jazz-standardeista tuttujen sointukiertojen avulla. 

Kirjaan perustuvan opiskelun tukena on kymmenen havainnollisen video-oppitunnin sarja.

Jazzkitara – Sointupohjainen improvisointi on suunnattu erityisesti aikuisille kitaransoittajille ja se on osa "Soita – Luo – Nauti" -kirjasarjaa.

 

”Petrin kirja tarjoilee jazzkitaroinnin ystävälle todella musikaalisen ja yksinkertaisen lähestymistavan improvisointiin. Kirja on käytännönläheinen ja täynnä loistavia ideoita vasta-alkajille ja pidemmälle ehtineille. Itse innostuin tästä saman tien ja opin heti jotain uutta!!”
– Teemu Viinikainen

 

 

Jazzkitara – Sointupohjainen improvisointi (ISBN: 978-952-5671-80-3)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö AtlasArt (2018)
Wiresidonta, 108 sivua

•••

"Soita – Luo – Nauti" on AtlasArtin kustantama kotimainen soitonopassarja, joka on suunnattu aikuisille joko itsenäiseen tai soitonopettajan johdolla tapahtuvaan opiskeluun.
Kirjan tueksi kustantamo on julkaissut jokaiseen oppaaseen liittyvän sarjan video-oppitunteja, jotka ovat vapaasti katseltavissa YouTube-palvelusta.
36,00 € (ALV 10 %)