Stefanie Tuurna: Vapaat kädet – Pianonsoiton ja improvisoinnin opas

Pianonsoiton alkeista itseilmaisun mestariksi? Kenties pitkä, muttei niinkään kivinen polku kulkea, kun matkassa on kelpo opas, jonka johdolla tutustutaan niin kiinalaisiin puikkoihin kuin latinorockin klassikkoon Oye Como Va.

Kirjan kirjoittaja Stefanie Tuurna (s.1988) on suorittanut diplomipianistin tutkinnon Sibleius-Akatemiassa. Säveltämisen lisäksi hän opettaa pianonsoittoa ruotsinkielisellä työväenopistolla (ARBIS) ja työskentelee Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen balettisäestäjänä

Työssään Tuurna käyttää mielellään välineenään improvisaatiota jota hän on itse opiskellut mm. David Dolanin ja Robert Levinen mestarikursseilla.
Tuurna on järjestänyt improvisaatiokonsertteja, työpajoja sekä luennoinut aiheesta Sibelius-Akatemiassa. Tuurnan maisterin opinnäytetyön otsikkona oli Sormenjälkiä - Improvisaation käyttäminen aikuisoppilaiden pianonsoiton opetuksessa.

Kirjaan perustuvan opiskelun tukena on 12 havainnollisen video-oppitunnin sarja.

Vapaat kädet – Pianonsoiton ja improvisoinnin opas on suunnattu erityisesti aikuisille pianisteille ja se on osa "Soita – Luo – Nauti" -kirjasarjaa.

 

Vapaat kädet – Pianonsoiton ja improvisoinnin opas (ISBN: 978-952-5671-81-0)

Kustantaja: Kustannusosakeyhtiö AtlasArt (2018)
Wiresidonta, 108 sivua

•••

"Soita – Luo – Nauti" on AtlasArtin kustantama kotimainen soitonopassarja, joka on suunnattu aikuisille joko itsenäiseen tai soitonopettajan johdolla tapahtuvaan opiskeluun.
Kirjan tueksi kustantamo on julkaissut jokaiseen oppaaseen liittyvän sarjan video-oppitunteja, jotka ovat vapaasti katseltavissa YouTube-palvelusta.

 

26,00 € (ALV 10 %)