Luova studiotyö

Huom!

Tällä hetkellä emme voi toimittaa tilauksia, sillä kirjan 3. painos on myyty loppuun.
Kirjaa saattaa löytyä edelleen kuitenkin niistä nuottimyymälöistä, jotka myyvät Riffi-julkaisut sarjan teoksia. 
Listan myymälöistä löydät tämän linkin kautta.

 

 

Luova studiotyö on käytännönläheinen opas, joka antaa hyvät perustiedot nykyaikaisessa musiikkistudiossa toimimiseen, olipa lukija sitten muusikko, äänittäjä, tuottaja tai muuten vain alasta kiinnostunut.

Kirjan alkupuoliskossa käydään läpi tyypillisen musiikkistudion tekniset laitteet, joiden tunteminen on perusedellytys menestyksekkäälle toiminnalle. Jälkipuoliskossa käsitellään äänitetuotannon eri vaiheita mikrofonivalinnoista ja niiden sijoittelusta aina miksaukseen asti.
Äänessä ovat myös alalla paikkansa vakiinnuttaneet konkarit, jotka kertovat omista menetelmistään lukijalle. Teorian soveltaminen käytäntöön onkin helppoa, kun kirja antaa koetellut ja hyviksi havaitut lähtökohdat lukijan omien tutkimusten pohjaksi. Ei ihme, että Luova studiotyö on mm. ammattikorkeakouluissa ja erilaisilla äänityskursseilla suosittu perusopas, josta on myynnissä nyt jo kolmas painos.
Kirjan kirjoittaja, Musiikin maisteri Silja Suntola on opiskellut BM-tutkinnon Berklee School of Musicissa pääaineenaan Music Production and Engineering, ja työskennellyt äänittäjänä/tuottajana sekä kouluttajana ja koulutussuunnittelijana Suomessa.

Luova studiotyö (ISBN951-98245-1-0)

Kirjoittaja: Silja Suntola
 

Liimanidottu, 80 sivua
 

Kustantaja: Idemco oy / Riffi-julkaisut
1. painos julkaistu v. 2000
Viimeisin (3.s) painos julkaistu v. 2006