Aguilar AG 500 & 700 V2 –  uusia tuulia

Image

Aguilar on julkistanut uudet versiot AG-sarjan bassonupeistaan. Uudistuksiin kuuluu esimerkiksi kolme valinnaista kaappisimulaatiota linjasoittoa ajatellen.

AG 500 & 700 V2 -nupit on varustettu D-luokan päätevahvistimella, ja niiden maksimitehot ovat 500  ja 700 wattia neljän ohmin kuormalla. 

Vahvistimissa on yksi tulojakki, jolle on -10 desibelin vaimennuskytkin sekä gain-säädin.

 

Image

Ekvalisaattori on nelialueinen, ja sen taajuudet ovat seuraavat: 
• Bass: +/- 17 dB @ 40 Hz
• Low Mid: +/- 15 dB @ 300 Hz
• High Mid: +/- 14dB @ 800 Hz
• Treble: +/- 14 dB @ 4 kHz.  

Lisäksi on kaksi kytkintä, joista bright tuottaa kuuden desibelin hyllykorostuksen kolmesta kilohertsistä ylöspäin, ja deep puolestaan kuuden desibelin korostuksen 250 hertsistä alaspäin. 

Etupaneelin viimeinen säädin on volume, jolla asetetaan vahvistimesta lähtevän äänen voimakkuus. 

Aguilar AG 500 & 700 V2:ssa on kaksi DI-lähtöä, joista toinen on sijoitettu etupaneeliin. Sille on ground lift - sekä pre/post-kytkimet, joista jälkimmäinen mahdollistaa signaalin ohjaamisen lähtöön joko suoraan tulosta tai sitten kaiken prosessoinnin jälkeen. Lisäksi on mute-painike. 

AG-nuppien takapaneelista löytyvään toiseen DI-lähtöön signaali tulee prosessoinnin jälkeen, ja se on varustettu kolmella valittavalla impulssivasteella (SL 112, SL 410x, DB410), samoin kuin ground lift -kytkimellä.

 

Image

Tämän ohella varustukseen kuuluvat efektiluuppi (send, return), lähtö viritysmittarille, aux-tulo ja kuulokelähtö sekä niille mix-säädin, samoin kuin usb-liitäntä impulssivasteiden vaihtamista varten. Kaiutinlähtö puolestaan on toteutettu Speakon-liitäntänä. 

Aguilar AG 500 & 700 V2 -nuppien DI-lähtöjä voi käyttää äänittämiseen ilman kaiutinta. Molemmissa vahvistimissa on tuuletin sekä tuuletusaukot molemmilla sivuilla. 

Lisätiedot: Studiotec