D'Addario PW-XPNDPB-01/02 – teleskooppilauta venyy tarpeen mukaan

Image

Pedaalilaudassa on yleensä yksi vika – se on joko liian pieni tai turhan iso. D'Addario on kehitellyt ratkaisuksi alumiinista valmistettavan alustan, joka teleskooppirakenteensa ansiosta mukautuu erityyppisiin tilanteisiin. 
Kun on pärjätään niukemmalla tarpeistolla, lautaa voi käyttää lyhyenä ja kun pitää saada enemmän efektejä mukaan, voi laudan avata pitemmäksi.

 

Image

 

Valmistajan mukaan rakenne on tehty kestämään keikkailua ja alustaan kiinnitetty Velcro-pinta pitää kiinnityskukynsä toistuvista pedaaleiden irrotteluista ja kiinnittämisistä huolimatta.

Image

Laudan alle sijoitettu virtajohtojen kuljetusreitti kiinnitysklipseineen mukautuu sekin näppärästi eri tilanteisiin. 

Image

Tuotetta valmistetaan kahtena eri raamina. Yksirivisen PW-XPNDPB-01:n ja kaksirivisen PW-XPNDPB-02 mekaniikka on samanlainen, mutta kapasiteetti eri.
Yksirivinen on lyhimmillään karvan alle 36 senttimetriä ja täysin auki vedettynä 61 senttiä, kun taas kaksirivinen malli on lyhimmillään rapsakat 43 senttiä ja pisimmällään 79 senttimetriä.

Myös syvyysmitassa on eroa, kun yksirivinen on etulaidasta takareunaan mitattuna noin 14,85 senttiä ja kaksirivinen puolestaan 32,5 senttiä.

Image

Kummankin mallin kanssa voi käyttää yksittäisen pedaalin nostamiseen tarkoitettua lisäkoroketta.

Image

 

D'Addarion varusvalikoimassa on myös topattu kantokassi kummallekin mallille. 

Image

Lisätiedot: F-Musiikki