DBX 676 Tube Mic Pre – mikrofonikanava putkella

Image

Putkiperustaisen mikrofonivahvistimen jatkona DBX 676 sisältää kompressori-limitterin, jonka kerrotaan pohjautuvan 162SL-malliin, sekä kolmialueinen parametrinen ekvalisaattori.

DBX 676 Tube Mic Pre Channel Strip on täysinvarusteltu mikrofonikanava, jonka A-luokan toimintaperiaatteella toteutettu etuaste perustuu 12AU7-putkeen, jota voidaan valmistajan mukaan käyttää täysin puhtaana tai särölle ajettuna. Sitä varten mikrofonivahvistimessa on erilliset säädöt vahvistukselle ennen putkea ja signaalitasolle putken jälkeen.


Kytkimellä valittavat toiminnot, -20 dB:n vaimennin, 48 voltin phantomvirran syöttö, tulosignaalin napaisuuden kääntö ja alle 80 Hz:n bassoleikkuri täydentävät etuasteen.

Image

 

DBX 676:n kolmialuisen ekvalisaattorin basso- ja diskanttikorjaimet toimivat hyllytyyppisesti, kun taas keskialueen korjaimelle voidaan erikseen säätää korjattava taajuus ja korjauksen määrä, sekä valita kytkimellä korjattavan kaistan leveys.

 

Image

 

Dynamiikkaprosessointi tarjoaa monipuoliset säädöt sekä manuaalikäytön vaihtoehdoksi automatiikkaa AutoVelocisty- ja OverEasy-toimintojen kautta.
Takalaidan liitännät käsittävät sekä XLR- että jakkitulot ja lähdöt, joita täydentää etulaidan instrumenttisignaalille tarkoitettu korkeaimpedanssinen tulo.



Lisätiedot: Studiotec Pro Audio