DiGiGo – lisää ominaisuuksia Quantum- ja SD-miksereihin

Image

Pulse-käyttöjärjestelmä Quantumille, sekä Quantum- ja SD-sarjaan sopivat Fourier-audion liitäntäkortit laajentavat miksereiden toiminnallisuutta merkittävästi.

Uusi Pulse-käyttöjärjestelmä nostaa Quantum3:n tulokanavien määräksi 156 (nykyisin 128), sisäisten miksausbussien lukumääräksi 72 (nykyisin 64). 
Ns. Mustard-prosessoreita on päivityksen jälkeen käytettävissä 48 (nyt 36) ja Nodal-prosessoreita 72 (nykyisin 64).
Muiden uudistusten joukosta Digico nostaa esiin erityisesti Mix Minus -toiminnon, sekä Quantumin teatteriversion matriisin laajennuksen kokoon 36x36 (on nyt 24x24). 

Quantum2-mallia Pulse laajentaa seuraavasti. Tulokanavien määrä on päivityksen jälkeen 96 (ilman päivitystä 72), bussien lukumäärä 48 (ilman päivitystä 36), ja Mustard- sekä Nodal-prosessoreiden määrät päivityksen jälkeen ovat 36 ja 418, kun ne ilman päivitystä ovat 24 ja 32).
Mix Minus -toiminto on päivityksen jälkeen käytettävässä myös Qauntum2-mikserissä.
 
Pulse tulee jakeluun huhtikuussa, valmistajan ilmoituksen mukaan nimellistä korvausta vastaan.

 

VST3-plugit suoraan mikserin käyttöpinnalle

Sekä Quantum- että SD-sarjan toiminnallisuutta lisätään Fourier Audion -liitäntäkortilla, jonka myötä VST3-formaatin prosessoriplugeja voi käyttää suoralla Dante-yhteydellä SD-sarjan miksereissä – myös niissä malleissa, joissa ei ole DMI-kortille paikkaa, eikä MADI-valmiutta.

Image

Systeemin ytimenä on Fourier Audion Transform.engine, kahden räkkiyksikön audioprosessori, joka palvelee VST3-tyyppisten plug-inien alustana. Käyttöpintana toimivat suoraan SD-sarjan mikserit, n´mukaanlukien vanhemman mallit kuten SD8, SD9, ja SD10.

Fourier Interface -liitäntäkortti on valmistajan ilmoituksen mukaan saatavilla alkukesällä 2024. 

Lisätiedot: Intersonic