Electro-Harmonix Cock Fight Plus

Image

Electro-Harmonixin Cock Fight -pedaali on mainio oivallus erikoisiakin kokeiluja pelkäämättömältä valmistajalta ja se antaa mahdollisuuden säätää tarkasti paikoilleen pysäköidylle wah-pedaalille ominaista honottavaa ja suodatettua äänimaailmaa.

Keinuteltavaa poljinta ei alkuperäisessä ja Riffissäkin testatussa Cock Fightissa ollut vakiona, mutta koska wahin käyttöä on totuttu hoitelemaan jalkapohjalla, valmistaja antoi mahdollisuuden kytkeä erikseen hankittava ekspressiopoljin mukaan tähän tarkoitukseen.

Mutta silloin piti ostaa kaksi laitetta. Nyt ei tarvitse.

Loogista polkua seuraten markkinoille on tuotu nyt Cock Fight Plus, jossa keinupoljin onkin jo vakiona.
Polkimen runko näyttää aivan samalta kuin valmistajan aikaisempi kevyt Wailer Wah, mutta nyt sen kumpaankin kylkeen on lisätty rivistöt Cock Fightin säätimiä ja kytkimiä.

Toiminnot ovat yhä samat: Plussassakin on valinta perinteisen wahsoundin ja tavujen vokalisointia muistuttavan talking wah-toiminnon välillä.

Samoin ärhäkkä fuzz on mukana, ja sen voi valita signaaliketjuun joko ennen suodatusta tai vasta jälkeen. Fuzzin bias-säätö muokkaa särötystä täydellä jännitteellä operoimisesta vanhan pariston tuottamaan vielä räkäisempään ilmaisuun.

Soundin säätäminen biisin aikana on nyt nopeampaa, mutta vanhan Cock Fightin etuna olivat suuret käsin pyöritettävät säätimet, joiden tilalle on Plussassa laitettu minikokoiset Tone ja Drive. Kaikki samat soundit kuitenkin ovat saavutettavissa uudella Cock Fight Plussallakin.

Plussa toimii yhdeksän voltin paristolla tai tavallisella ulkoisella virtalähteellä.

 

Lisätiedot: