Epiphone Miranda Lambert Bluebird Studio – nimikkomallin kansanpainos

Image

Epiphone on julkistanut kantritähti Miranda Lambertin nimikkokitaran. Kyseessä on edullisempi painos kalliimmasta Gibson-versiosta, joka tuli myyntiin viime vuoden puolella.

 

Miranda Lambertin nimikkosoittimen kerrotaan olevan Hummingbird-mallin variaatio. Epiphone-versiossa on kokopuisesta sitkakuusesta tehty kansi sekä mahonkiviilusta rakennettu koppa.

Image

C-profiiliin muotoiltu kaula on niin ikään mahonkia, ja liitos koppaan on tehty Gibson-perinteelle uskollisesti liimaamalla. 
Otelaudan materiaali puolestaan on Indian laurel eli varjoviikuna, ja sen radius 12 tuumaa eli 304,8 millimetriä. Kielten soiva pituus on sekin isolle G:lle perinteinen 24,75 tuumaa (628,65 millimetriä). 

Miranda Lambert Bluebird Studiossa on muovista valmistettu satula sekä Epiphone Deluxe -virityskoneistot. 
Myös satulan virekompensoitu kielisilta on muovia. 

Soittimeen on asennettu Fishmanin Sonicore -pietsomikki, joka on asennettu tallan alle. Esivahvistimen tyyppi on Fishman Sonitone, ja sille on volume- ja tone-säätimet, joihin pääsee käsiksi ääniaukon yläreunasta. 

Epiphone Miranda Lambert Bluebird Studio on saatavilla Bluebonnet-viimeistelyllä. Kitara toimitetaan kovan laukun kanssa, johon on painettu valmistajan logo.

Image

Lisätiedot: Algam Nordic