Fender ’68 Custom Vibrolux® Reverb jatkaa klassikkosarjaa

Image

Fenderiltä kerrotaan, että jo aiemmmin markkinoille tuodut uusiopainokset vuoden 1968 vahvistimista
 (’68 Custom Twin Reverb®, ’68 Custom Deluxe Reverb® ja ’68 Custom Princeton Reverb®) ovat saaneet sellaisen suosion, että myös Vibrolux päätettiin liittää joukkoon.

Muiden Fenderin vahvistintien tavoin Vibrolux Reverb loi 1968 totaalisesti nahkansa. Uutta olivat mustan pinnan ohessa hopeanharmaa etukangas sekä hopeanhohtoinen metallipaneeli turkooseine merkintöineen. Kombon varustukseen kuului kaksi kymppituumaista kaiutinta, joiden kautta 35 wattiseksi luokiteltu vahvistin puski ilmoille nenäkkäästi päällekäyvän sointinsa.

Image

Nyt esitelty ’68 Custom Vibrolux Reverb Amp pokkaa valmistajan mukaan 60-luvun lopun klassikoille ja tarjoaa perinteisen soundin lisäksi muutaman nykyaikaisen väänteen. Ensinnäkin molemmissa kanavissa on käytettävissä sekä tremolo että kaiku. Lisäksi custom-kanava on saanut matkaansa Bassman-sävynsäätöyksikön, mikä on Fenderin tiedotteen mukaan omiaan antamaan nykysoittajalle ja hänen pedaalistolleen enemmän soinnillista moni-ilmeisyyttä. Vahvistinkytkentää on myös muokattu siten, että kitaristilla pitäisi olla nyt alkuperäistä paremmat mahdollisuudet säädellä sointiväriä soittotatsia muuntelemalla.

Teholuokitukseltaan ’68 Custom Vibrolux Reverb Amp on yhä 35 wattia, ja kaiuttimikseen se on saanut kaksi Celestion TEN 30 -elementtiä.

Lisätiedot: Fender