iRig HD 2 on mobiiliraudan uusi versio

Image

Suositun iRig HD:n seuraaja HD 2 tarjoaa 96 kilohertsin ääntä 24-bittisellä A/D-muunnoksella. Soittimen signaali syötetään laitteeseen tavallisella monoplugi-piuhalla, ja sisääntulevan äänen tasoa säädetään omasta gain-säädöstä.

Omien äänitysten kuuntelu ja monitorointi onnistuu myös uuden iPhone 7 –mallin kanssa, sillä iRig HD 2 –laitteessa on oma (3,5 mm) kuulokeliitäntä esivahvistimella ja voimakkuussäädöllä. Tätä kautta voi lähettää myös stereosignaalin joko mikseriin tai aktiivimonitoreille.

 

Image

 

Tämän ohella iRig HD 2 on varustettu Amp Out –lähdöllä. Sitä kautta soittaja voi lähettää laitteesta balansoimattoman signaalin suoraan kitaravahvistimeen, virittimeen tai muuhun vastaavaan laitteeseen ilman väliin tarvittavia muuntimia. Valittavissa on joko efektoitu signaali, jolloin vahvistimeen menee sovelluksesta tuleva ääni, tai sitten vain laitteesta lähtevä kuiva signaali.

iRig HD 2 –käyttäjät saavat laitteen mukana Mac/PC-koneille sopivan AmpliTube 4 –ohjelman. Mobiilikäyttäjille puolestaan tarjotaan vastaava ilmainen iOS-sovellus.

iRig HD 2 on saatavilla syyskuun lopulla.

Lisätietoja: Into-Luthman