Korg Stageman 80 tarjoaa kompitkin trubaduurille

Image

Ghettoblasterin kokoluokkaa oleva Stageman 80 on mikserin, komppikoneen ja pienois-PA:n yhdistelmä sillä erotuksella, ettei komppeja tao ohjelmoitu kone vaan masiinaan on tallennettu oikeiden rumpaleiden soittoa.

Dynaamiselle mikrofonille tarkoitetun liitännän ohessa Stageman 80 on varustettu kahdella erillisellä liitännällä, jotka sopivat kitaralle tai bassolle. Tuloilla on omat voimakkuudensäätimensä, mutta kaksialueinen ekvalisaattori vaikuttaa niihin yhteisesti.

Höysteeksi Korg tarjoaa digitaalisen kaiun sekä stereoäänen laveutta avartavan Acoustage-tehosteen.

Kielisoittajille on tarjolla kromaattinen viritin ja jollei halua käyttää rumpumasiinaan tallennettuja komppeja, niin metronominkin tahdissa voi harjoitella.

Stageman 80:n mahdollisuuksia voi laajentaa SD-kortilla, jonka myötä erillisistä kompeista ja filleistä voi koostaa kappaleita, ja tallentaa omaa soittoaan WAV-muotoisina tiedostoina.
Toistonopeutta voi hidastaa tai kirittää 25 % äänenkorkeuden muuttumatta.

Image

 

Komppivalikoima kattaa 24 tyyliä muunnelmineen ja filleineen. Rytmiosaston ohjailuun voi hankkia  erillisenä lisävarusteena myytävän Vox VFS5 -jalkakytkimen, jolla voi koneen käynnistämisen ja pysäyttämisen lisäksi komentaa fillejä ja vaihtaa tyylejä.

D-luokan periaatteella toteutun pääteasteen vahvistitehoksi ilmoitetaan 2 x 40 wattia ja ulos ääni pukataan kahdella nelituumaisella kartioelementillä.
Verkkolaitteen vaihtoehdoksi käy kuuden D-kokoisen pariston setti, jolla peliaikaa luvataan 20 tuntia yhtäjaksoisesti.

LisätiedotEM Nordic


Korg Stageman 80 -laitteen käyttötesti julkaistaan Riffi-lehden numerossa 5/2016 (ilmestyy 12.10.2016)