Lab.gruppen Lucia -vahvistinmallisto laajenee

Image

Asennuskäyttöön suunniteltuun Lucia-mallistoon lisättiin hiljattain sarjan viides ja kuudes malli.

Lucia 120/1-70 ja Lucia 240/1-70 on suunniteltu 70-volttisen linjaston syöttämiseen. Ensinmainitun nimellinen teho on 120 wattia ja jälkimmäisen 240 wattia. 

Mahdollisimman yleiskäyttöisiksi suunnitellut vahvistimet on varustettu kahdella tuloliitynnällä,  ja kumpaankin voi tuoda signaalin joko Phoenix-liitännän kautta balansoituna tai RCA-liitinten kautta balansoimattomana.

Image


Sisäisen matriisin ansiosta vaihtoehtoja voidaan käyttää samanaikaisesti ja signaaleille saadaan aina optimivahvistus.
Signaaleiden valinta ja säätö hoidetaan etulaidan puolelta.

Lucia-sarjan aiempien mallien tapaan myös 120/1-70 sekä 240/1-70 on varustettu digitaalisella prosessorilla, joka tarjoaa mm. monikaistaisen kompression ja ennakoivan limitoinnin.

Pääteaste on toimintaperiaatteeltaan D-tyyppiä ja sen luvataan olevan taloudellinen, hiljainen ja niukasti lämpöä tuottava. Tarpeen tullen jäähdytyksestä vastaa automaattisesti säätyvä tuuletin, jonka luvataan olevan hiljaista sorttia.

Lucia-sarjan nimi tulee sanoista Localized Utility Compact Intelligent Amplification ja kyseessä on erityisesti kokoustiloihin, hotelleihin, ravintoloihin ja baareihin sekä muihin julkisiin tiloihin suunnitellusta vahvistinsarjasta.

Lisätiedot: Bright Finland