NTi Audio FLEXUS FX100 analysoi audion

Image

Tutkimuskäyttöön, suunnitteluun, laitehuoltoon ja tuotantoon soveltuva Flexus FX100 on ammattitason analysaattori, jonka ominaisuuksia voi muokata sekä modulaarisen rakenteen että ohjelmoitavuuden ansiosta.



Nti Audio Flexus FX100:n modulaarinen rakenne mahdollistaa kaksi- tai nelikanavaisen peruskokoonpanon.
Lisävarusteena saatavat tulo- ja lähtökytkimet mahdollistavat jopa 14 tulo- tai lähtökanavan käytön samanaikaisesti.

Image

 

Flexus FX100 tutkimuskäytössä

Tutkimuskäytössä 2uVRMS –  200 Vp mittausalue sekä laitteen -104 dB THD+N-arvo mahdollistavat todella tarkat mittaukset.
Taajuusalue ulottuu 80 kHz:iin ja samanaikaisesti voidaan mitata DC jännite ja impedanssi.

FFT mittaus 192 kHz:n näytetaajuudella ja suurella resoluutiolla näyttää erittäin tarkasti audiotaajuusspektrin. Eri spektrejä voidaan myös yhdistää halutulla tavalla yhteen näyttöön.

Korkeatasoinen mittaustekniikka tarjoaa nopean liukuvan pyyhkäisyn, yksityiskohtaisen askeltavan pyyhkäisyn ja jatkuvan signaalin. Kaikkia pyyhkäisyjä voidaan liipaista sisäisellä tai ulkoisella signaalilla, ja kaikki mittausarvot saadaan samanaikaisesti.

Tutkimuskäytössä voidaan  koodata omia ohjelmia käyttämällä jotakin .NET-ohjelmointikieltä kuten C#.NETiä tai VisualBasic.NETiä.

 

Flexus FX100 tuotantokäytössä

Tuotantokäytössä FX100:n modulaarisuus antaa mahdollisuuden kustomoida laite kunkin mittaustarpeen mukaan lisäämällä kokoonpanoon kanavia tai impedanssimittausyksikköjä.

Tyypillisesti mittaukset suoritetaan alle sekunnissa käyttämällä nopeaa liukuvaa pyyhkäisyä. Lisäetua saadaan siitä, että samaa laitetta käytetään tutkimuksessa, tuotannon näytteiden testaamisessa ja varsinaisessa tuotannossa. Näin tarvittavat mittaukseen mahdollisesti tehtävät muutokset saadaan nopeasti käyttöön kaikkialla. Tuotantokäytössä tarvittavat tilastolliset analyysit on integroitu mittausohjelmiin.



FX Control Suite -ohjelman avulla on helppo ohjata kaikkia analysaattorin toimintoja ja tehdä kerta-, rinnakkais– tai peräkkäismittaussekvenssejä hyvin nopeasti. Yksittäismittaukset voidaan helposti ketjuttaa yhdeksi mittaussekvenssiksi, joka sisältää myös toleranssien käsittelyn ja Pass/Fail-tulokset.



Lisätiedot: Noretron Communication