Orange Rocketverb Mk II soi kovaa ja hiljaa

Image

Image

 

 

Orange Amplifiersin Adrian Emsley oli mukana viime vuoden messuilta koostetussa vahvistinkatsauksessamme (Riffi 3/14). Tälle vuodelle hän oli suunnitellut mallin 10-vuotisjuhlien kunniaksi Rocketverb Mk III:n, joka – kuten firmalla tapana on – on tarvittaessa erittäin äänekäs. Mutta nyt tarvittaessa myös erittäin hiljainen, sillä päätetehoa voi pudottaa aina makuuhuonetasolle ja silti murinaa lähtee.

Puhdas kanava on puolestaan tässä versiossa suunniteltu sellaiseksi, että sen särölle ajaminen ei niin vain onnistu. Säätimiin on tässä versiossa lisätty tuntuma: niiden pyörityksessä sormet huomaavat melun keskelläkin kevyet naksahdukset.

 

Image

Lisäksi Orange vihdoinkin julkisti jo kauan sitten prototyyppiasteella esitellyn kitarapedaalinsa nimellä Bax Bangeetar. Vaikka kyseessä on oiva ehdokas kisaan vuoden huonoimmasta tuotenimestä, niin kyseessä on samalla myös todella räyhäkkä etuaste, jossa varsinkin EQ-osastoon on panostettu ja säätimillä on jyrkkä vaikutus. Tuntui toimivan hyvin suoraan pääteasteeseen kytkettynäkin.

Lisätiedot: Into-Luthman