Sennheiser Urbanite – bassotoistolla klubitunnelmiin

Image

Sennheiserin uudet Urbanite-kuulokkeet on suunniteltu kaupunkilaistyylin ja klubityyppisen tymäkän bassotoiston ystäville.

Uutukaista valmistetaan kahtena eri versiona, jotka erottaa helposti kuulokeosan muodon ja koon perusteella. Perus-Urbanite on ”korvan päälle” aseteltavine kuulokkeineen hieman sirompi, kun taas Urbanite XL:n kuulokeosa asettuu korvan ympärille ja eristää samalla myös tehokkaammin ulkopuolista hälyä. Kummankin mallin kuuloketyynyjä kuvataan huippupehmeiksi ja miellyttäviksi.

 

Image

Urbanite-sarja on suunniteltu yhteydenpitoon liikkeellä oltaessa. Siinä on sisäänrakennettu ohjausyksikkö ja mikrofoni puhelujen vastaanottoon ja musiikin hallintaan älypuhelimilla ja tableteilla. Kuulokkeista on erillinen versio Apple iOS -laitteille sekä Windows- ja Android-laitteille (esim. Samsung Galaxy -laitteille).

Liikkuvaa käyttöä silmällä pitäen Urbanite-kuulokkeissa on kestävät alumiiniset liukusäätimet sekä ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat, joiden taittomekanismia valmistaja kutsuu ainutlaatuiseksi. Niinpä Urbanite-kuulokkeet taittuvat kätevästi erittäin pieneen kokoon kuljetusta varten.

 

Image

Kaikkien mallien (Apple ja Samsung) värivalikoimaan kuuluvat musta ja denim, iOS Urbaniten värejä ovat myös hiekka, nation ja luumu, iOS Urbanite XL:n värejä ovat hiekka, nation ja oliivi.
Kuulokkeiden mukana toimitetaan pehmeä säilytyspussi ja kuulokkeille on kahden vuoden kansainvälinen takuu.

 

Image


Ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat antavat tyylikästä kontrastia värilliselle kangaspinnalle.
 

Lisätiedot: Sennheiser Suomi