Supro Drive tarjoaa vahvistimien soundin pedaalissa

Image

Supro 1305 Drive on analoginen säröpedaali, joka valmistajan mukaan toisintaa Supro-vahvistimille ominaisen särön luonnollisimmalla mahdollisella tavalla.

Supro Drive -pedaalin on suunnitellut Thomas Elliott. Suunniteluvaiheessa on otettu huomioon se seikka, että Supro-vahvistimille ominaisen särön taustalla on niiden vaiheenkääntäjän suunnittelu, A-luokan pääteaste ja vanhan liiton muuntajat. Supro Drive on toteutettu toisintamalla nämä periaatteet pedaalimuotoon, ja valttina on ihka oikea päätemuuntaja.

Supro Drive tarjoaa perinteiset volume-, gain- ja tone-säädöt. Niiden lisäksi pedaalissa on kytkin, jolla voidaan valita Rich- ja Bold-vaihtoehdot päätemuuntajan erilaisten käämitysten avulla. Bold-vaihtoehto antaa soittajalle lisää dynamiikkaa liikkua puhtaan ja särön välimaastossa, Rich-vaihtoehto taas kompressoituneempaa ja tiheämpää särösoundia.

Supro-uutuudessa on myös oma tulo volume-pedaalille, jolla voi kontrolloida särön määrää gain-säätimellä asetetun tason rajoissa.

Image

Supro 1305 Drive –pedaalia voi käyttää joko 9 voltin paristolla tai 9-18 voltin verkkomuuntajalla. Ohituskytkentä on toteutettu true bypass –periaatteella. Pedaali on valmistettu Yhdysvalloissa.

Lisätietoja: Supro USA