Country Guitar Workshop II

Ansioituneen kitaristi-pedagogi Jarmo Hynnisen kirjoittama Country Guitar Workshop I keräsi kiitosta jopa countrymusiikin synnyinsijoilla Amerikassa. Jatko-osa vie nyt vieläkin syvemmälle country-kitaroinnin maailmaan ja soittimen tekniseen hallintaan.

 

Kirjassa on 13 kitaralle sävellettyä instrumentaalikappaletta, jotka on soitettu malliksi oheiselle CD-levylle. Oman soiton harjoittelua varten jokaisesta kappaleesta on mukana myös pelkkä säestysosuus eli ns. play along -versio.
Kirjan kaikki harjoitukset ja etydit on kirjoitettu nuottien lisäksi myös tabulatuureina, ja käytännöllisten sormitusten löytämistä helpottamassa mukana on myös otelautadiagrammeja.
Kirja soveltuu myös sellaisille soittajille, joiden nuotinlukutaito on jäänyt vähemmälle harjoitukselle. Perustiedot kitaransoitosta ja kohtuullisen hyvä soittotaito ovat kuitenkin tarpeen.
Country-kitarointi on vaikuttanut paljon muihinkin kitaransoittotyyleihin. Niinpä monia kirjan ideoita voi soveltaa myös pop- ja rockmusiikkiin.

Saman kirjoittajan aiempia teoksia: Country Guitar Workshop (omakustanne), Rhythm & Blues Workshop (Riffi-julkaisut 2006)

 

"Kitaristin matka Nashvillestä alas etelän suistomaille. Kirja on perusteellinen kantrin, bluesin ja twangin tietovarasto.Toimii hyvin niin opiskelijalle kuin ammattilaiselle."
– Juha Björninen

 

"Yihaa! Preerianpölyinen, erinomaisesti viitoitettu tie kohti kantrikitaran Shangri-La:ta. (Kostajakitaraa unohtamatta), Suosittelen lämpimästi."
– Jarmo Nikku

 

 

Country Guitar Workshop II (ISMN 979-0-9001696-1-7)

Kirjoittaja: Jarmo Hynninen

Liimanidottu, 102 sivua + CD-levy
Kustantaja: Idemco oy / Riffi-julkaisut
Julkaistu 2012

 

35,00 € (ALV 10 %)