Rummut Haltuun – Patteristin askelmerkit

Rummut haltuun (Patteristin askelmerkit) on kokonaan uudentyyppinen rumpujensoiton perusopas, jossa selkeisiin ja helppolukuisiin kuvamerkkeihin perustuva esitystapa sekä perinteiden nuottikirjoitus kulkevat rinta rinnan toisiaan tukien.

 

Image

Erilaisten väri- ja kuvamerkkejä on aiemmin käytetty muiden soitinten opetuksessa, mutta Rummut haltuun on tiettävästi ensimmäinen oppikirja, jossa rumpujensoittoa lähestytään näin.
Helppotajuisen ja innostavan oppaan harjoitukset on myös käytännössä testattu ja toimiviksi havaittu kirjoittajan omien oppilaiden parissa.

Opas sopii yhtä lailla omatoimiseen kuin opettajan johdollakin etenevään opiskeluun, eikä se edellytä aiempia opintoja tai nuotinlukutaitoa.

 

Image

 

Kirjan monipuoliset "tietoiskut" auttavat luovimaan niin setin valinnan, erilaisten kalvojen ja kapuloiden, lyöntitekniikoiden, rumpujen virityksen yms. ristiaallokossa.

Ota siis rummut haltuun – nyt se käy helpommin kuin koskaan!

Eliel Viitala (s. 1986) on helsinkiläistynyt rumpali ja soitonopettaja (YAMK), jonka oma opinpolku alkoi Pohjois-Kymen musiikkiopiston soittotunneilta ja on sen jälkeen johtanut hänet Sibelius-Akatemian nuoriso-osaston sekä Pop & Jazz Konservatorion kautta Metropolia  Ammattikorkeakouluun, josta hän on valmistunut musiikkipedagogiksi 2017.
Viitalan monipuolinen soittokokemus Suomen eturivin artistien tuotannoissa sekä soitonopettajan pätevyys sekä AMK- että YAMK-tasolla ovat antaneet oivan pohjan luoda kokonaan uudenlainen metodi rumpujensoiton opiskeluun.

28,50 € (ALV 10 %)