Asiaa soittimista ja kalustosta 5-2020

|
Image

Jussi Pohjola: "Vanhojen rumpujen soundissa on enemmän kysymys mielikuvasta kuin mistään todellisesta. En usko, että nykyrummut olisivat sinänsä huonommin tehtyjä, mutta en vain ole niistä kiinnostunut."

Toimittaja Tommi Saarela kävi kameroineen tutustumassa Jussi Pohjolan rumpukokoelmaan, joka on iso ja läpikotaisin VINTAGE!

Jyrki "Muddy" Manninen –  Riki Sorsan, Pave Maijasen ja Hectorin yhtyeet, Gringos Locos, Wishbone Ash ja nyt sooloura – konkarilla on vuosien tuomaa tuntumaa ja kokemusta, jolla punnita myös kitaroita. Timo Östmanin toimittamassa jutussa käy selville miksi ja millaisia soittimia on matkan varrelta jäänyt käyttötavaroiden joukkoon.  

Jussa Palve rakentaa efektipedaaleita omalla Häh Audio -merkillään. Käsityön osuus alkaa suunnittelusta ja kokoonpanosta, ja se jatkuu ulkopintaan asti. Sarjavalmistus ei Palvea kiinnosta, pedaalin yksilöllisyys kylläkin!

•••

Nämäkin kaikki haastattelut pääset lukemaan tuoreeltaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 5/2020

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!