Valtonen-Huttunen-Taipale

|
Image

Tuomo ValtonenBarefoot Brothers, Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus, Finntroll – ikimuistoisia sessioita, joissa tarkoitus on määrittänyt keinot ja uskottava fiilis eläytymiseen on pedattu oikean sorttisella rekvisiitalla… 

Janne Huttunen kuvailee itseään musiikin yleismieheksi, eikä luonnehdinta yhtään pöllömpi olekaan – mahtuuhan kalenteriin musiikin tuottamisen lisäksi säveltämistä televisioon, filmeihin ja mainoksiin, soittoa areena-luokan konserteissa siinä missä klubikeikoillakin, teatterituotantoja ja sokerina pohjalla fonistin pesti Popedassa! 

Lenni-Kalle Taipale on ollut mukana Voice of Finlandin tuotannossa aivan ohjelman alusta asti. Miksi juuri VOF asetti uudet standardit TV:n musiikkituotannoille, se selviää Kalle Heinon toimittamasta haastattelusta, jossa valotetaan perusteellisesti TV-muusikon ja bändiliidarin toimenkuvia sekä ohjelman työstämisen eri vaiheita. 

•••

Nämäkin kaikki haastattelut pääset lukemaan tuoreeltaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 5/2020

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!