Laura Airaksinen – ”reppulevy” otti aikansa

|
Image

Itsenäisessä levynteossa ja itsensä tuottamisessa on puolensa, mutta myös sudenkuoppansa. Laura Airaksinen kertoo projektista, jossa sekä matka että lopputulos olivat tärkeitä.

Laulaja-lauluntekijä Laura Airaksisen debyyttilevy ”Ilman suuntia” (Studio 57) julkaistiin runsas vuosi sitten. Albumia tehtiin hyvin monessa paikassa, niin Suomessa kuin ulkomailla, ammattistudioissa ja kotioloissa. Muusikoitakin levyllä vierailee aikamoinen liuta 13 eri maasta. Lisäksi Airaksinen tuotti levystä toistaiseksi julkaisemattoman englanninkielen version.
Jo vuonna 2007 aloitettu ja vuosien varrella ”Reppulevyksi” ristitty projekti oli polveileva ja välillä raskaskin. Samalla se on kuitenkin ollut tekijälleen myös monella tapaa mielenkiintoinen. Vanhaa sanontaa mukaillen, tärkeintä on ollut sekä matka että päämäärä.

Näin alkaa Timo Östmanin toimittama haastattelu, joka on alunperin julkaistu Riffin numerossa 3/2015. Voit lukea tämän arkistosta esiin kaivetun jutun myös Riffin verkkosivuilta tämän linkin kautta.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, Akateemiset kirjakaupat ja hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa myös Lehtiluukkupalvelusta.