Vox Mini 3 – kitaristin kotikombo

|
Image
 

Teksti: Martin Berka
Kuvat: Tommi Posa

Mallintava Mini 3 on Vox DA5:n kompaktimpi sisarmalli.

Pikku Kolmonen on täysin digitaalinen, kolmewattinen kitaravahvistin, joka toimii verkkovirran lisäksi myös kuudella AA-kokoisella paristolla. Valmistaja ilmoittaa uusien paristojen käyttöajaksi maksimissaan kymmenen tuntia.
Komboa on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka ovat klassisen mustan ohella tumman vihreä ja valkoinen. Kotelo valmistetaan lastulevystä ja mustat etu- ja takapaneelit muovista.

DA5:stä tuttu perusidea on yhä sama, mutta uusi malli on vieläkin helpompi käyttää. Kymmenen vahvistinmallinnosta on nyt nimetty yksiselitteisemmin, joten halutun soundin löytäminen vaihtoehdoista käy nopeammin. Lisäksi Amp-valitsin tarjoaa nyt myös neutraalin Line-vaihtoehdon ilman varsinaista mallinnusta. Tätä käytettäessä gain- ja tone-potikat muuttuvat kaksikaistaiseksi taajuuskorjaimeksi.
Mini 3:ssa on luovuttu DA5:n yhdistelmäefekteistä, sen sijaan uutukainen tarjoaa modulaatioefektit ja viive/kaiku-osaston erikseen, kummankin omalla säätimellään. Sekä viiveaikoja että kaikujen pituuden voi asettaa tap-painikkeella.

 

  HUOM! Oheinen katkelma oli vain lyhyt näyte artikkelista, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Riffin painetussa versiossa.

Riffiä myyvät Lehtipisteet, kirjakaupat ja hyvin varustetut myymälät kautta maan. Lehteä voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan tilaustoiminnon avulla.