Riffi 6/2021 – haastatteluita totta kai!

|
Image

 

Ensimmäisen soololevynsä julkaissut Lauri Peisterä hyppäsi pois koulumaailmasta ja keskittyy nyt kokonaan musiikkiuraan. Millaisin miettein hän musiikkiansa tekee ja mikä ihmisen ajaa epävarman toimeentulon äärelle, kun virkamiesurakin olisi tarjolla?

 Tuomas Kantelinen säveltää musiikkia tarpeeseen – elokuva, teatteriesitys, mainos, näyteikunan musiikillinen somistus tai vaikka ooppera, kaikki hoituu. Viimeisimpänä suurtyönä tammikuussa Tampereella ensiesityksensä saava Lumikuningatar-jääshow. 

Lue Riffin printtinumerosta 6/2021 lisää. 

•••

Hanki nyt itsellesi Riffin printti-numero 6/2021.

Saat irtonumeron kotiin kannettuna hintaan 11,30 € (sis-postikulut).

Tai käytä hyväksesi joulunajan 1 + 6 -tarjous. Uuden kestotilauksen tekijälle numero 6-2021 postitetaan kaupan tekijäisinä maksullisen tilauksen käynnistyessä numerosta 1/2022.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!