The Shubie Brothers Riffissä 6-2020

|
Image

Viiden pitkän linjan ammatti-muusikon muodostama The Shubie Brothers ammentaa instrumentaalimusiikkinsa afrikkalaisista rytmeistä ja vanhasta elokuvamusiikista. Lokakuussa 2020 päivänvalon nähnyt Casual-albumi äänitettiin pääosin livenä.

Image

 

The Shubie Brothers on viisikko, josta voisi käyttää kliseistä nimitystä superyhtye. Yhtyeen jäsenet ovat soittaneet kymmenissä merkittävissä kokoonpanoissa ja jokainen heistä operoi soittimensa kanssa mestaritasolla. Silti tuntuu luontevammalta puhua vain bändistä, jossa kokemus kuuluu äärimmäisen tyyli-tajuisena soittona ja harmonisena kokonaisuutena. Shubiessa kaikenlainen egoilu loistaa poissaolollaan. Soolojen sijasta kuullaan keinuvia rytmejä ja maagisia soundeja. Yhtyeen syntykin oli vailla minkäänlaista hypeä.

•••

Näin alkaa Tommi E. Virtasen toimittama juttu, jonka pääset lukemaan tuoreeltaan, kun hankit itsellesi Riffin printti-numeron 6/2020

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.

Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Asiaa musiikista ja tekniikasta jo vuodesta 1996!