Riffi 3-2024 audiolaitteiden parissa!

|
Image

Lewitt Ray, zoomaavaksi kutsuttu uutuusmikrofoni säätelee itse toimintaansa puhujan liikkeiden perusteella. Melkoinen juttu, jos se toimii…

Mipro MI-58 on lupavapaalla 5,8 gHz:n taajuusalueella toimiva langaton järjestelmä korvamonitorointiin. Pakettiin kuuluu lähettimen, vastaanottimen ja nappikuulokkeiden lisäksi tarvittavat virtalähteet, sekä akkulaturi.   

Shure käyttää upouutta kahden kapselin Revoc -rakennetta juuri hiljattain julkistetussa Nexadyne 8 -solistimikrofonissaan. Saimme esittelykappaleet kokeiluun heti ensimmäisestä maahan saapuneesta erästä!

ARC on IK Multimedian aivan tuore, DSP-prosessorin, mittamikrofonin ja applikaation muodostama paketti, jolla voi korjailla akustiikan ja kaiutinten sijoittelusta tai niiden toistovasteesta johtuvia ongelmia. Niin helppo, että maallikkokin osaa käyttää!   


Nämäkin uutuuslaitteiden käyttökokeisiin perustuvat testiartikkelit pääset lukemaan tarkemmin Riffin printtinumerosta 3/2024.

Tilaa irtonumero kotiin kannettuna hintaan 12,70 € (sis-postikulut).

Riffiä myyvät myös Lehtipisteen myymälät kioskeissa ja marketeissa sekä luonnollisestikin hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Voit tilata lehden itsellesi edullisesti myös esimerkiksi kahden numeron tutustumistarjouksena.

Digitaalinen Riffin näköispainos on myynnissä Lehtiluukku-palvelussa.