Ashdown MF484 2.N – digiajan putkinuppi kitaralle

Image

Ashdown valmistaa nykyään kitaravahvistimia ihan omalla nimellään, ja niistä uusin, MF484 2.N on varustettu ranskalaisen Two-Notesin mallinnustekniikalla.


Ashdown MF484 2.N on maksimiteholtaan 30-wattinen, ja se on toteutettu etuasteen osalta seuraavalla putkikattauksella: 1 x ECC81, 1 x ECC82, 2 x ECC83. Pääteaste taas toimii neljällä EL84-putkella.

Tulojakkeja on kaksi (UK, US), ja niistä ensinmainittu tuottaa brittiläisen, kompressoidumman soinnin, kun taas US antaa enemmän headroomia ja puhdasta sointivaraa.
Tulojakkien alle on sijoitettu myös efektiluuppi (send, return).

Ashdown MF484 2.N on varustettu gain- ja volume-säätimien lisäksi boost-säädöllä, joka kytketään päälle/pois erikseen hankittavalla FS-1-jalkakytkimellä. Lähtökohtaisesti boost on päällä, ja sillä voi  annostella soundiin lisää säröä.

Image

Lisäksi on nelialueinen ekvalisaattori (bass, middle, treble, presence) sekä output level, jolla säädetään Two-Notesin esiasennetuille kaappimallinnuksille menevää lähtöä (clip-valo ilmoittaa, mikäli taso on liian kuuma).

Valittavissa on kuusi esiladattua virtuaalikaappia:
• Celestion Blue Open 1x12
• Celestion Blue Closed 1x12
• Celestion Ruby Open 2x12
• Celestion G12M Greenback Closed 1x12
• Celestion Vintage 30 Open 1x12
• Celestion Vintage 30 Closed 4 x12

Ashdown MF484 2.N -nupin takaosassa on kahden kaiutinlähdön (8, 16 ohmia) lisäksi oma XLR DI-lähtö Torpedo-mallinnuksille. Lisäksi Torpedo Line in -tulo ja DI link -painike mahdollistavat vahvistimen käytön reamppauslaitteena.

Image

Varustukseen kuuluvat myös perinteisempi Direct DI -lähtö, kuulokelähtö, liitäntä jalkakytkimelle, midi in/out sekä USB-liitännät IR-latauksia ja firmware-päivityksiä tai puhelimen latausta varten.
Hännän huippuna on boot-kytkin häiriötilanteita ja huoltoa varten.


Lisätiedot: NordSound