Peterson StroboStomp Mini – pienempään tilaan

Image

Peterson ehti vasta viime syksynä julkaista juhlaversion pedaalivirittimestään, kun nyt tulee jo uutta mallia markkinoille.

Peterson StroboStomp Mini on nimensä mukaisesti minipedaalin mittoihin pakattu versio sen isommista viritysmittareista. Valmistaja kertoo toteuttaneensa käyttäjien suurimmat toiveet, joita ovat olleet pienempi koko sekä tulo- ja lähtöjakkien sijoittaminen pedaalin yläpäätyyn. Näin ollen uusi malli mahtuu vieläkin paremmin ahtaisiin tai pieniin pedaalilautoihin.

Image

StroboStomp Minissä toiminnot ovat kuitenkin ennallaan. A-sävelen kalibroiminen onnistuu 390 – 490 hertsin välisellä alueella, viritystarkkuudeksi luvataan 0,1 senttiä, ja transponointiasetukset onnistuvat puolisävelaskelina -5 - +6 -haarukassa.

LCD-näytön näkyvyys puolestaan on taattu niin auringonvalossa kuin lavavalaistuksessa. Lisäksi ohituskytkennän tyypiksi on valittavissa bufferoitu tai true bypass, ja jalkakytkin toimii hiljaisesti.

Peterson StroboStomp Minissä on tasavireisen asetuksen lisäksi yli 80 ohjattua tai ”pehmennettyä” viritysasetusta paitsi erilaisille kitaroille ja bassoille, myös monille muille kielisoittimille.

Pedaalissa on menu- ja value-painikkeet, joilla muutetaan asetuksia ja liikutaan virityksestä toiseen. Lisäksi on usb-liitäntä, jonka kautta mittari voidaan yhdistää Peterson Connect -sivustoon, missä toimintojen laajempi muokkaaminen on mahdollista.

Peterson StroboStomp Mini toimii joko yhdeksän voltin verkkoadapterilla (virrankulutus 85 milliampeeria) tai usb-virralla. Fyysiset mitat ovat 94 x 46 x 33,5 millimetriä.

Lisätiedot: Custom Sounds