Robert Keeley Blues Disorder – säröjen epäjärjestys

Image

Robert Keeleyn uuteen 4-in-1-pedaalisarjaan kuuluva Blues Disorder tuottaa neljä erilaista särösoundia. Kuten hänen pedaalinsa useimmiten, tämäkin laite on täysin analoginen. 

Blues Disorderissa on kaksi itsenäistä säröpiiriä, mutta ainoastaan kolme säädintä. Niillä kontrolloidaan soinnin sävyä (tone), särön määrää (drive) sekä lähtövoimakkuutta (level). 

Lisäksi on kaksi BB/OC-kytkintä, joiden yhdistelmillä saadaan yhteensä neljä erilaista soundia.

Image

Drive-säätimen parina olevalla kytkimellä valitaan diodiklippauksen tyyppi. Yläasennossa (BB) tarjolla on soft-klippaukseen perustuva miedompi, putkivahvistinta muistuttava särötyyppi, ja ala-asennossa (OC) hard-klippaukseen pohjautuva aggressiivisempi särötyyppi. 
Blues Disorderin tone-säätimen kanssa toimiva BB/OC-kytkin tuottaa puolestaan ala-asennossa (OC) aktiivisen keskialuekorostuksen, kun taas yläasennossa (BB) käytössä on vain tavallinen alipäästösuodin. 

Robert Keeley Blues Disorderin jalkakytkimellä pedaali polkaistaan päälle tai bypass-tilaan. Sillä voidaan valita myös true bypass, tai buffered bypass -ohituskytkentä painamalla kytkintä muutaman sekunnin ajan.

Image

Tulo- ja lähtöjakki on sijoitettu pedaalin etulevyyn, samoin kuin liitäntä 9-18 voltin verkkoadapterille (keskinapa negatiivinen). Virrankulutus on 29 milliampeeria. 

Lisätiedot: Custom Sounds