ESP LTD KH-V Kirk Hammet Signature – V on tyyleistä toimivin

Image

ESP:n uutuuksiin kuuluu Metallica-kitaristi Kirk Hammetin uusin nimikkomalli. V-tyylin kitaroiden perinteelle uskollisesti on soittimen runko valmistettu korinasta.

ESP LTD KH-V Kirk Hammet Signature on toteutettu rungon läpi kulkevalla kaulalla, joka on valmistettu kolmesta vaahterapalasta ja muotoiltu Extra Thin U -profiiliin. Kielten soiva pituus puolestaan on 25,5 tuumaa.

Image

LTD KH-V:n otelauta on Madagaskarin eebenpuuta (radius 350 millimetriä), johon on asennettu 24 XJ-tyypin nauhaa. Satula on muovista valettu, ja leveydeltään  42 millimetriä. Virityskoneistot ovat tyyppiä LTD Locking, ja talla puolestaan Toneprosin valmistama Locking TOM, josta kielet kulkevat soittimen korina-rungon läpi.

Image

ESP LTD KH-V on varustettu kahdella EMG Bone Breaker -aktiivimikillä. Talla-aseman mikissä magneetti on keraaminen ja kaulamikissä Alnico V. Valitsin on kolmiasentoinen, ja lisäksi mikrofoneille on yhteiset volume- ja sävysäätimet.

ESP LTD KH-V Kirk Hammet Signature on saatavilla kolmella viimeistelyllä: Red Sparkle, Black Sparkle ja Metallic Gold. Soitin toimitetaan V-Alexi Form Fit -laukun kera.

Lisätiedot: Musamaailma