Synergy Peavey 6505 – hi gain -soundia moduulina

Image

Vahvistinmoduuleista ja niiden telakoista tunnetun Synergyn uutuuksiin kuuluu Peavey 6505. Tunnetun hi gain -nupin soundia mallaava etuastemoduuli on suunniteltu yhteistyössä alkuperäisen valmistajan kanssa.

 

Synergy Peavey 6505 toimii kahdella 12AX7-putkella, ja koostuu kahdesta identtisestä kanavasta seuraavin säätimin: gain, bass, middle, treble ja volume.

 

Image


Lisäksi molemmissa kanavissa on lead/crunch-kytkin. Näistä jälkimmäinen asento mallaa 6505-nupin rhythm-kanavan crunch-asetusta. Sen ollessa valittuna yliohjauksen määrä ulottuu bluesmaisesta säröytymisestä hard rock -tyyliseen jyrään.
Lead-asennossa taas ollaan alkuperäisvahvistimen punaisessa kanavassa, joka on sitten omiaan vielä aggressiivisempaan menoon.

Kuten kaikissa Synergy-moduuleissa, Peavey 6505:n pcb-levyssä on kolmiasentoinen katodi-valitsin, jolla voi konfiguroida tuloliitännässä olevan putken bassovasteen vastaamaan moduulin esikuvakytkentää (tässä tapauksessa asento kolme). Varsinaisesti tämä vaikuttaa soundin tuntumaan ja tiukkuuteen.

Käyttöä varten Peavey 6505 -moduuli asennetaan johonkin Synergyn vamistamaan telakkaan, joita on saatavilla useampia eri malleja.

Lisätiedot: Synergy