Tablet Page Turner Bundle – rauhoittava tabletti!

|
Image

Esiintyjän painajainen: keikka käynnissä, ja pitää äkkiä hipaista sormella mobiililaitteen näyttöön seuraava nuottisivu tai rullata biisin sanoja eteenpäin. Tabletti lipsahtaa nuottitelineestä ja ohut lasinäyttö on siruina pitkin lavaa!

IK Multimedia on julkaissut uutuuden, joka ratkaisee kerralla ongelmat sekä sivunkäännön että tabletin kiinnityksen suhteen.

 

Image

Pakettiin sisältyy iKlip Xpand -pidike, jonka jämäköiden leukojen väliin useimmat tablettikoot uppoavat sujuvasti. Näytön katselukulma säätyy portaattomasti pallonivelellä ja ruuvikiristeinen koura puristaa laitteen luotettavasti esimerkiksi mikkitelineen varteen.

Lattialle asetettava palikka on kahdella AAA-kokoisella paristolla toimiva poljin, iRig BlueTurn, jolla tablettia komennetaan langattomasti Bluetoothin kautta. Komentoyhteyden muodostamiseen sopivat IK:n ilmaisen iKlip Stagen lisäksi muutkin mobiilisovellukset, jotka osaavat kääntää sivuja, rullata tabulatuureja tai vaikka vaihtaa presentaation slaideja. Ja mikä parasta, poljinlaitteella kaikki tämä tapahtuu huomaamattomasti, jättäen esiintyjän kädet koko ajan vapaiksi.

Valmistajan käyttäjälähtöinen suunnittelu näkyy siinä, että painikkeet hehkuvat juuri sopivasti tilanteissa, joissa ympäristö ei tarjoa tarpeeksi valoa. Intiimissä soolo- tai klubiesityksessä tärkeää on laitteen hiljaisuus. BlueTurnin mukavan tahmeat poljinpainikkeet eivät pidä käytännössä lainkaan ääntä.

Painoltaan kevyt, mutta olemukseltaan vankka tuote-kaksikko antaa vaikutelman ammattikäyttöön suunnitellusta työkalusta ja soveltuu lähes kaikkien iPhone- ja iPad-mallien sekä Androidien kumppaniksi.

Hintaluokka n. 150 euroa

Lisätiedot: Into-Luthman

•••

Rivakat käyttötestit ovat Riffissä julkaistavia lyhyitä artikkeleita tuotteista, joilla on selkeä ja yksinkertainen tehtävä ja useimmiten sen mukainen toteutus. Tämä Rivakka on julkaistu alunperin Riffin numerossa 3/2016. Vastaavia juttuja löydät tuoreeltaan jokaisesta painetusta Riffistä.

Riffiä myyvät Lehtipisteet sekä  hyvin varustetut soitinliikkeet kautta maan. Lehteä sekä irtonumeroita voi tilata myös suoraan kustantajalta näillä sivuilla olevan Riffi-kaupan kautta. 
Ennen vuotta 2010 julkaistuja numeroita voi tiedustella suoraan asiakaspalvelusta s-postilla, taannehtivia lehtiä myydään niin kauan kuin ko. numeroa on varastossa.


Lehden digitaalinen versio vuosikerrasta 2011 alkaen on ostettavissa näköispainoksena Lehtiluukkupalvelusta.